Gyurkovics Dominik

Verebély László Technikum Tanulója

PRÓBÁLJA KI AZ ÚJ TARTÁLYOS SAJTRESZELŐNKET! sajtreszelo

CSAK MA MINDÖSSZE 3500FT!!! ÉS HA KETTŐT VÁSÁROL 2000FT DARABJA!

Bemutatkozás

Gyurkovics Dominik Balázsnak hívnak, 14 éves vagyok és a Zipernowsky Károly Általános Iskolából jöttem.

Család

Van egy hugom aki 8 éves és egy öcsém aki 8 hónapos, egy háztartásban lakok az édesanyukámmal, édesapukámmal, hugommal és az öcsémmel. Továbbá van még 2 unokahugom és 1 unokaöcsém kik anyai ágról vannak.

Miért pont ezt a sulit választottam?

A kérdés pofon egyszerű, szeretek programozni. <3 Igazából 2 és fél éves korom óta a gép nagy híve vagyok, és amikor apa megmutatta, hogy mi van a gépem belsejében egyszerűen rájöttem, hogy én tényleg odavagyok a gépekért.

Programozás

Körülbelül 2014-ben jöttem rá, hogy hogyan működnek a weblapok, kedvenc játékaim. Elöször kisebb programozási tudás igényű (például: Sketchware) szoftvereket használtam, hogy megnézzem én is, hogy milyeneket tudnék készíteni a saját fejemből, természetesen egyre "nehezebb" programokkal dolgoztam. Majd 2018-ban kibéreltem egy domaint [Chromiumnetwork.com] és egy webszervert. Körülbelül 500 órám van ebben a weboldalban és büszke vagyok rá, igaz nagyon lassan haladok de szerintem a koromhoz képest ez elfogadható. A Weboldalam még csak tesztelésre és egyéb szórakozásokra használom.

Végszó

Igazából ennyi röviden és tömören, hogy én miért szeretek programozni és, hogy miért is jöttem ebbe az iskolába.

További szép napot kívánok kedves olvasó. <3

A Saját Weboldalam ITT érhető el